contact@restoranamor.mk

Луксузен ресторан за свадби, и други свечености

+389 (071) 352 997 | +389 (072) 244 582

Луксузен ресторан за свадби, и други свечености

Ресторан Амор

Луксузен ресторан за свадби, и други свечености

Мени Храна

map

Мени Кетеринг

latest

Мени Пијалоци

Нашата локација

Добредојдовте

Ресторан Амор е нов луксузен ресторан за свадби, но и други свечености, како: веридби, крштевки, матурски, апсолвентски, празнични прослави, бизнис конгреси и сл.

Ресторанот е отворен на 10.09.2014 година и се наоѓа во општина Кисела Вода, на бул. Борис Трајковски бр. 210 или поранешна улица Првомајска, на само 5км од плоштадот на Скопје.

Ресторанот се простира на 1200м2 од кои 150м2 е фоајето, 900м2 е салата и кујна од 150м2. Капацитетот на салата е од 220 до 500 гости, но има можност и за преградување на дел од салата со што се добива поинтимен дел за помалку од 220 гости.

Располагаме со паркинг до 100 возила.

Се за вашите најважни моменти

Ресторан Амор

Новости

Бидете во тек со сите новости:

Галерија

Следете не

You are here: HomeSample Data-ArticlesDemoslidesРесторан Амор
Scroll to Top