contact@restoranamor.mk

Луксузен ресторан за свадби, и други свечености

+389 (071) 352 997 | +389 (072) 244 582

Луксузен ресторан за свадби, и други свечености

Ресторан Амор

Луксузен ресторан за свадби, и други свечености

РЕСТОРАН АМОР
Address:
Ул. Борис Трајковски 210
1000, Скопје, Македонија
Mobile:
+389 (071) 352 997 | +389 (072) 244 582
Send an Email

Новости

Бидете во тек со сите новости:

Најави се

Галерија

Следете не

You are here: HomeКОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
Scroll to Top